PRIKLJUČITE SE NA SONCE - ODKRIjTE PREDNOSTI SOLARNE ENERGIJe

ACHIEVE

PRIKLJUČITE SE NA SONCE - ODKRITE PREDNOSTI SOLARNE ENERGIJE

Cene elektrike se dvigujejo, na vašo srečo se vsak dan dviguje tudi sonce.

Naše ekipa izkušenih strokovnjakov bo poskrbela za celoten postopek, vključno z načrtovanjem, namestitvijo in vzdrževanjem vašega fotovoltaičnega sistema.

smo podjetje Energosol

Naše poslanstvo je celostna podpora kupcem pri izbiri najbolj primernega sistema samooskrbe in drugih energetskih rešitev za udobno in varčno bivanje.

V podjetju Energosol d.o.o. se zavedamo, da so naši projekti dolgoročna naložba zato objektivno predlagamo sistem, kateri je na osnovi vaših potreb in samih lastnostih objekta racionalna izbira. Naši zaposleni pripravijo analizo in skrbno premišljeno ponudijo optimalno energetsko rešitev našega skupnega projekta.

Začnite s proizvodnjo naravi čiste energije ter zmanjšajte svoj račun za elektriko že danes!

Zakaj izbrati nas?

Ker imamo potrebno znanje in izkušnje, da zagotovimo izpeljavo vašega projekta energetske prenove preprosto in enostavno. Naša največja vrlina je razumevanje kupca ter spoštovanje vseh njegovih potreb in želja.

Brez skrbi, vemo kaj delamo in to delamo s srcem!

10 let

Izkušenj v energetskih sistemih

125+

Končanih projektov

do 30 let

Garancije

Potek montaže SONČNE ELEKTRARNE

Naša misija in vizija

O našem podjetju

V našem podjetju Energosol d.o.o. smo ambasadorji trajnostne in svetlejše prihodnosti. Verjamemo da se le ta začne z uporabo okolju prijaznih virov energije. Podjetje smo ustanovili s ciljem, da pomagamo strankam do vgradnje trajnostnih in učinkovitih sistemov. Naše podjetje vodi in pripravlja celoten proces za stranko. Naša stranka je neobremenjena z pripravo dokumentacije, načrtovanjem, montažo in pridobivanjem nepovratnih sredstev. Vse postopke vodimo v vednosti stranke učinkovito in enostavno.

Proces zahteva svoj čas, pripravljenost in izkušnje, zato je smiselno delo prepustiti strokovnjakom. Naša odlika in poseben ponos je da se stranke vračajo z novimi projekti iz programa naše ponudbe in priporočajo podjetje Energosol d.o.o. tudi svojim bližnjim.

Naše brezpogojne vrednote so: hitrost, natančnost, odzivnost in izbira med preverjenimi in kvalitetnimi komponentami sistemov, ki prinašajo zadovoljstvo naših strank.

Naši projekti

Zgradili smo že več kot 100 sončnih elektrarn

ACHIEVE

mONTAŽA ŠENČUR 11,05Kw

Stanovanjska hiša. Opremljena z našim sistemom samooskrbe.

MONTAŽA BLED 12,75KW

Stanovanjski objekt ima vgrajeno našo sončno elektrarno z dodatno vgrajenim hranilnikom električne energije. Pri projektu je bila stranka omejena z oddajanjem v omrežje, zato vse viške sedaj učinkovito shrani v zalogovnik.

Montaža Radovljica 11,05Kw

Stanovanjska hiša. Vgrajeni premium moduli proizvajalca Trina Solar in regulacijska tehnika znamke Solar Edge.

MONTAŽA VELENJE 7,22Kw

Stanovanjski objekt v Šaleški dolini. Ena izmed manjše priključne moči, le ta je odvisna od dejanske potrebe stranke. Naše elektrarne zajemajo različne moči od 6,90kW - 40,00kW za elektrarne za male porabnike (sistem PS3). Ter od 40,00kW naprej po sistemu PS2 za elektrarne za velike porabnike.

Poskrbite, da bo vaša prihodnost energetsko učinkovita.

Reference

zAUPA NA 100+ Strank

Zaupanje & Zanesljivost

STROKOVNJAKI za NAMESTITEV & PODPORo.

STROKOVNJAKI za NAMESTITEV & PODPORo.

prilagojene energetske rešitve

Z vrhunskimi komponentami in visoko usposobljenim strokovnim osebjem vam zagotavljamo sisteme z najvišjim donosom električne energije.

Dolgoletni partner

Zavedamo se da kvaliteto izdelkov in storitev ocenjujejo naše stranke in poslovni partnerji. Opažamo, da se le ti vedno znova vračajo z novimi projekti.

Zagotovila

Zagotavljamo zanesljivost in odgovornost pri naših skupnih projektih. Ponujamo le preverjene rešitve in produkte svetovno priznanih proizvajalcev.

KAJ PRAVIjo NAŠe STRANKe


Ideja za izgradnjo sončne elektrarne za samooskrbo in menjavo ogrevalnega sistema toplotne črpalke se nam je porodila v mesecu februarju 2023. Po poslanih povpraševanjih se je takoj odzvalo podjetje Energosol d.o.o. Sklenili smo sodelovanje.

Oba projekta sta bila realizirana in predana v uporabo na ključ v nekaj mesecih.
Pri nas so res pokazali hitro odzivnost, korekten odnos in strokovno izvedeno montažo.

Sonja Jerenko

Orhova vas - Maribor


Po oddaji povpraševanja nas je kontaktiral svetovalec Dejan. Pogovorili smo se o nekaj informacijah naše hiše. Pripravili so nam ponudbo in simulacijo postavitve elektrarne.

V roku tedna dni so prišli pregledat objekt, potrdili smo sodelovanje in takoj, ko smo dobili soglasje za priključitev, se je naša elektrarna že montirala.

Rok Vodnik

Domžale

Dokumentacijo za izdajo soglasja nam je pripravljalo drugo slovensko podjetje, vendar nisem bil zadovoljen, saj sem kljub obljubam moral veliko dokumentacije pripraviti in oddati sam. Prav tako so preferirali znamko Solar Edge, katerega jaz nisem želel. Potem sem preko sorodnice izvedel za Energosol in že naslednji dan govoril z njimi. Glede vsega so mi koristno svetovali in smo skupaj izbrali komponente po mojih željah in potrebah. Sestavili so mi ugodno ponudbo in bili na sploh zelo komunikativni in prijazni.

Srečko Kumer

Strmec pri Ormožu

Podjetje Energosol sem kontaktiral za izgradnjo sistema po prejemu soglasja za priključitev katerega sem pridobil v lastni režiji.
Podjetje se je odzvalo izredno hitro in učinkovito. Montaža se je izvedla kvalitetno in zanesljivo. Zelo sem zadovoljen z delovanjem moje sončne elektrarne.

Matic Gerčar

Lenart v Slovenskih goricah

imate  vprašanjE? KONTAKTIRAJTE NAS

Hvala! Prejeli smo vaše povpraševanje.
Odgovor lahko pričakujete v naslednjih 24 urah.
Ups! Nekaj je šlo narobe. Prosim poskusite znova!