STOPITE V STIK Z NAŠIMI STROKOVNJAKI

STOPITE V STIK Z NAŠIMI STROKOVNJAKI

ACHIEVE

Prisotni smo na dveh lokacijah v Sloveniji.
Najdete nas v Ormožu in v Kamniku.

Vabljeni, v naše poslovalnice:
- ORMOŽ, Ljutomerska cesta 39, 2270 Ormož
- KAMNIK, Usnjarska 9, 1240 Kamnik

imate  vprašanjE? KONTAKTIRAJTE NAS

Hvala! Prejeli smo vaše povpraševanje.
Odgovor lahko pričakujete v naslednjih 24 urah.
Ups! Nekaj je šlo narobe. Prosim poskusite znova!
Zanesljivo in učinkovito

Energosol, vaš zanesljiv energetski partner!

Kontaktirajte nas, naš specialist vas bo kontaktiral v najkrajšem možnem času!

DOKONČANI PROJEKTI

100%

inštalirane energetske zmogljivosti

84%

ZADOVOLJSTVO STRANK

98%

Spoznajte naš proces

kako se mi lotimo projektov

ACHIEVE

1. Oddano povpraševanje Stranke

Na naši spletni strani oddate povpraševanje z vašimi zahtevami.

2. Klic glede osnovnih informacij

Poizvedba osnovnih pomembnih informacij ob našem prvem skupnem kontaktu.

3. Priprava ponudbe, izrisa in tehničnih listov opreme

Izdelava projekta individualno. Pregledamo dejansko potrebo na podlagi trenutne porabe in porabe v prihodnosti. Pregled tehničnih možnosti inštalacije sistema vašega objekta.

4. DOKUMENTACIJA

Ob potrditvi sodelovanja vložimo vlogo za izdajo soglasja za priključitev sončne elektrarne v omrežje.

5. IZDANO DOVOLJENJE IZ STRANI ELEKTRO DISTRIBUCIJE

Po izdani dokumentaciji smo le korak oddaljeni do montaže.

Lokalno elektro distribucijsko podjetje (Elektro Primorska, Elektro Maribor, Elektro Celje, Elektro Ljubljana, Elektro Gorenjska) odobri izgradnjo samooskrbe.

6. inštalacija

Dobava materiala in montaža naše ekipe na terenu.

7. Zagon in predaja sistema v uporabo stranki

Sistem se priključi, stranko se poduči o uporabi. Podpora in pomoč je zagotovljena vedno!

Zaupanje & Zanesljivost

STROKOVNJAKI za NAMESTITEV & PODPORo.

STROKOVNJAKI za NAMESTITEV & PODPORo.

prilagojene energetske rešitve

Z vrhunskimi komponentami in visoko usposobljenim strokovnim osebjem vam zagotavljamo sisteme z najvišjim donosom električne energije.

Dolgoletni partner

Zavedamo se da kvaliteto izdelkov in storitev ocenjujejo naše stranke in poslovni partnerji. Opažamo, da se le ti vedno znova vračajo z novimi projekti.

Zagotovila

Zagotavljamo zanesljivost in odgovornost pri naših skupnih projektih. Ponujamo le preverjene rešitve in produkte svetovno priznanih proizvajalcev.

Pogosta vprašanja

Kako učinkoviti so solarni paneli in koliko energije lahko proizvedejo?

Na učinkovitost solarnih panelov vpliva več dejavnikov, kot so vrsta in kakovost izbranih solarnih panelov, kot in usmerjenost panelov ter lokalne vremenske razmere.
Učinkovitost solarnega panela predstavlja delež sončne svetlobe, ki se pretvori v elektriko. Izkoristek panelov se običajno giblje med 20 in 21 %, naši paneli vrhunske kakovosti z tehnologijo dvojnega stekla in celic N- tip tehnologije pa dosegajo tudi do 23 % izkoristek.

Kako se naj pripravim na montažo sončne elektrarne?

Posebna priprava ni potrebna. Ne skrbite, skozi celoten postopek vas enostavno vodijo naši zaposleni. Postopek je za vas zato popolnoma enostaven.

Ob ogledu skupaj določimo glavne pozicije ključnih komponent, in se dogovorimo za dobavo material in predviden termin montaže.

Ali sam vložim vlogo za Ekosklad subvencijo?

V našem podjetju poskrbimo za celovit proces, med drugim tudi oddajo vloge za nepovratna sredstva/ subvencijo. Vse procese stranke prepustijo nam v upravljanje. Za vsak korak in stanje postopka je naša stranka ažurno obveščena.

V mojem naselju že imajo sončne elektrarne, bom dobil odobritev za oddajanje proizvedene energije v električno omrežje in postavitev svoje samooskrbe?

Tudi, če je v naselju že veliko elektrarn je še vedno možnost za odobritev zaprošene moči našega projekta. Ko pošljemo vlogo za soglasje na pooblaščeno elektro distribucijsko podjetje se naredi analiza in pridobimo odločbo o dopustni moči oddajanja za veš merilno mesto. Če je priključna moč omejena ali oddajanje v omrežje ni možno imamo rešitev v hibridni oziroma tako imenovani elektrarni s hranilnikom električne energije.

Kakšna je življenjska doba sončne elektrarne?

V splošnem je življenjska doba sončne elektrarne približno 30 let. To pa ne pomeni, da bo vaša elektrarna po 30 letih kar prenehala delovati. V tem času se bo učinkovitost pretvorbe sončne svetlobe v električno energijo zmanjšala na približno 85 % začetne zmogljivosti.

Zakaj investirati v sončno elektrarno?

Investicija v sončno elektrarno je pravzaprav varčevanje na dolgi rok. Najprej se jo tretira kot strošek, ampak kaj hitro ugotovimo, da smo po izgradnji popolnoma neodvisni od cene elektrike na trgu in da je odločitev ena izmed boljših odločitev glede investicij na vašem objektu.

Kakšna je razlika med elektrarno za oddajanje elektrike v omrežje ali elektrarno z hranilnikom?

Elektrarni z hranilnikom / Hibridna sončna elektrarna. Ta sistem vam zagotavlja popolno neodvisnost od omrežja med delovanjem sončne elektrarne in hranilnika. Omrežje služi le kot rezervni sistem, ki se uporablja v primeru, da poraba preseže zmogljivost hibridnega sistema.

Kako spremljam delovanje svoje sončne elektrarne?

Delovanje sončne elektrarne lahko stranka spremlja vedno v vsakem trenutku preko dostopa na mobilni aplikaciji kar na vašem mobilnem telefonu. Aplikacija omogoča pregled trenutne proizvodnje, trenutnega oddajanja proizvedene elektrike v omrežje ali hranilnik električne energije. Vse naši sistemi so opremljeni z merilnikom električne energije, to pomeni , da v vsakem trenutku lahko nadzorujete tudi dejansko porabo na objektu. Aplikacija omogoča tudi pregled tedenske, mesečne, letne proizvodnje.